Streaming

Vstupujeme do nové éry Enterprise CS2

CS2
3 min. čtení
04. 02. 2024
Redakce

S nadšením představujeme nový Counter-Strike 2 tým, který má v globálním měřítku ty úplně nejvyšší ambice. Už nějaký čas jsme se poohlíželi po angažování sestavy na špičkové úrovni a jsme si pevně jistí, že jsme právě takovou sestavu našli. Aktuální mistři Polské esportové ligy se úspěšně probojovali na PGL RMR Europe - Major kvalifikační turnaj, který začíná už za deset dní v rumunské Bukurešti. V něm se utkáme s těmi největšími esportovými jmény, jako například FaZe, NaVi, G2 Esports nebo Fnatic, o postup na historicky první Counter-Strike 2 Major v Kodani. 

Sestava Enterprise CS2
Mateusz "TOAO" Zawistowski
Patryk "Demho" Tomaszewski
Sebastian "fr3nd" Kuśmierz
Wojciech "bajmi" Strzelczyk
Mateusz "ex1st" Witman

Kapitán týmu Mateusz “TOAO” Zawistowski o přestupu 
„Nový rok, nový tým, nová organizace. Jsem připraven na novou kapitolu. Měli jsme opravdu dobrý start nové sezóny, což znamená větší tlak na dobré výkony, ale doufám, že to zvládneme a udržíme si hlavy nad vodou. Je samozřejmě opravdu skvělé, že jsme nový domov v podobě ENTERPRISE našli celkem rychle a těším se na vytváření skvělých zážitků a budoucích vzpomínek se všemi spoluhráči.”

Celý PGL RMR Europe, který se pro naši skupinu odehraje od 14.2. do 17.2. kompletně pokryjeme na našich sítích. Máte se rozhodně na co těšit! #riseEnterprise

Sleduj nás na sociálních sítích

odebírej náš newsletter

Ať ti neunikne žádná novinka ze světa e-sportu.
© Vytvořilo FV STUDIO