Streaming

Seron před MČR: Věřím si hodně!

FC24
4 min. čtení
22. 11. 2023
Redakce

Už v neděli se odehraje MČR FC24 Brno powered by Hyundai, což bude první velký turnaj v novém fotbalovém simulátoru od EA Sports. Ze stovek přihlášených hráčů se přes online kvalifikace do Brna probojovali pouze nejlepší čtyři, mezi nimiž nechybí ani naše hvězda Dominik "Seron" Čermák. Jeho semifinálovým soupeřem bude "T9Laky" ze Slavia eSports, čímž se z duelu stane pro fanoušky tolik atraktivní derby. Jak se náš hráč cítí před vyvrcholením letošní sezóny? Vyzpovídali jsme ho v krátkém rozhovoru! 

Jaká byla z tvého pohledu kvalifikace do TOP4?
„Kvalifikace nebyla jednoduchá, hned první zápas jsem prohrál a musel jsem vše dohánět v lower bracketu, kde mě čekali těžcí soupeři. Naštěstí jsem si poradil a to samé i s Mariosem, se kterým jsem vyhrál a následně postoupil do nejlepší čtyřky."

Jak si věříš na finále MČR? Popiš nám tvůj semifinálový zápas a soupeře
„Věřím si hodně. Offline turnaje mám rád, baví mě atmosféra, možnost vidět lidi jak se na nás dívají a celý pocit z turnaje je jiný než když jste doma. První zápas hraju hned s Lakym, takže takové malé finále už na začátku. Doufám, že vyhraju a nastartuju se dobrým směrem. Minulý rok jsem v Brně vyhrál též."

Připravuješ se na turnaj nějak speciálně? 
„Nemyslím si, že panuje nějaká speciální příprava. Spíše se udržuju jen v tempu, abych nezaostával."

Myslíš si, že ti nová hra sedí více než stará FIFA? 
„Jsem toho názoru, že ta hra je stejná jako ta minulá, možná proto mi tak sedí. Ale ještě je dost času na spoustu patchů, uvidíme, co přijde..." 

Sleduj nás na sociálních sítích

odebírej náš newsletter

Ať ti neunikne žádná novinka ze světa e-sportu.
© Vytvořilo FV STUDIO