Streaming

MČR 2023: Medaile z FC24 a našlapaný stánek

EP
4 min. čtení
28. 11. 2023
Redakce

Letošní vyvrcholení sezóny v podobě brněnského MČR, které bylo součástí Festivalu Life, je za námi. Stejně jako minulý rok jsme na akci měli náš Enterprise stánek, jehož součástí byla nově i Gillette zóna. Tento společný prostor za víkend navštívily tisíce fanoušků, kterým naše hostesky zvládly rozdat přes 1000 dárkových tašek s Gillette produkty. Konkrétně se jednalo o strojky Gillette Fusion5 a Gillette Mach3 Charcoal. Zároveň jsme v sobotu spustili a vyhodnotili offline soutěž o 3x 500 Netů od našeho generálního partnera Tipsport, ze které si tři šťastlivci odnesli štědrý bonus na sázení. 

Po sportovní stránce si domů vezeme bronzovou medaili z MČR EA FC Brno powered by Hyundai, kterou pro Sparta eSports - ENTERPRISE vybojoval Dominik "Seron" Čermák, kterému se loňský titul obhájit nepodařilo. I tak se ale jedná o skvělý výsledek a současně i užitečnou přípravu na vyvrcholení EA FC24 sezóny v příštím roce, kde pohár zvedne nový mistr České republiky. 

Z prostorů samotného MČR i našeho stánku jsme vyprodukovali zábavná videa, která budeme postupně zveřejňovat na našem Instagramu a TikToku

Sleduj nás na sociálních sítích

odebírej náš newsletter

Ať ti neunikne žádná novinka ze světa e-sportu.
© Vytvořilo FV STUDIO