Streaming

Končíme před branami Majoru. Zápas proti NaVi sledovalo 189k lidí

CS2
5 min. čtení
19. 02. 2024
Redakce

Uzavřená kvalifikace v Bukurešti na historicky první Counter-Strike 2 Major je u konce. Našemu týmu se bohužel mezi absolutní světovou špičkou prorazit nepodařilo, přesto ale domů odjíždíme se vztyčenými hlavami, nesmírně cennými zkušenostmi a vědomím, že dokážeme hrát vyrovnanou partii s těmi úplně nejlepšími. 

V prvním offline turnaji letošního roku nám los přidělil ruský celek AMKAL, který se nám podařilo porazit poměrem 13:9 a čekal nás tak winners match. V tom jsme opět v best-of-one formátu narazili na legendární ukrajinský tým Natus Vincere, proti němuž jsme jako jasný papírový outsider prohráli 6:13 Tento zápas živě sledovalo kumulativně celkem 189.598 diváků napříč streamovacími platformami podle oficiálních dat Esports Charts. Měli jsme tak vyrovnanou bilanci výher a proher, tudíž nás dále čekal velice kritický zápas, opět proti ruskému celku, tentokrát s názvem BetBoom. Začátek nám vůbec nevyšel, v jednu chvíli jsme dokonce prohrávali 2:12, ale naši hráči prokázali, že šance na otočku existuje vždycky a dokázali jsme vyhrát osm kol v řadě, skóre tak bylo 10:12 v náš neprospěch. Neskutečný comeback z říše snů se ale nakonec realitou nestal, když soupeř přidal další vyhrané kolo a tím zápas ukončil. Čekala nás tedy poslední šance na udržení v turnaji a první BO3 formát, v němž jsme narazili na portugalský tým SAW. Tento zápas jsme bohužel nezvládli s vysokým bodovým rozdílem a RMR Europe pro nás tím momentem pro tentokrát skončilo. 

Celkově končíme se skóre 1-3 na děleném 12.-14. místě, přičemž nejlepší osmička postoupila přímo na Major v Kodani a týmy na 9.-11. místě ještě čeká last chance qualifier. Všem fanouškům děkujeme za úžasnou podporu a těšíme se na další turnaj! #riseEnterprise 

Zdroj fotek: HLTV.org, Enterprise Esports

Sleduj nás na sociálních sítích

odebírej náš newsletter

Ať ti neunikne žádná novinka ze světa e-sportu.
© Vytvořilo FV STUDIO