Streaming

Fajn Rádio novým partnerem ENTERPRISE

EP
3 min. čtení
26. 03. 2024
Redakce

Dnešním dnem vítáme Fajn Rádio jako nového partnera ENTERPRISE. Našim dlouhodobým strategickým cílem je přibližovat se k mainstreamovému publiku a jsme rádi, že jsme našli společnou synergii právě s jedním z nejposlouchanějších rádií v rámci mladé a progresivně smýšlející cílové skupiny. Naše partnerství jsme oznámili rozhovory v ranní show přímo ve studiu Fajn Rádia, kam dorazil náš streamer TheJohny a Jakub Faul z managementu. 

V rámci dlouhodobé spolupráce na dnešní vstup navážeme už na začátku dubna, kdy se v on-air vysílání i na sociálních sítích Fajn Rádia objeví další známé tváře naší organizace. Následovat budou i content prvky na míru, zábavné výzvy i gamingové porovnání sil našich hráčů proti moderátorům rádia. Logo Fajn Rádia se objeví na dresech všech našich hráčů a právě kvůli tomu bude neodmyslitelně vidět i na všech akcích, kterých se budeme účastnit. Tou nejbližší bude eChampions League 2024 v Londýně, kde bude náše EA FC24 hvězda Seron bojovat proti nejlepším hráčům světa o prizepool přesahující 6,5 milionu korun. 

Ondřej Cikán, programový ředitel Fajn Rádia
„Fajn rádio dlouhodobě ujíždí na věcech, které jsou trendy a cool. Zkoušíme nové nástroje AI, spolupracujeme se začínajícími umělci, hudebníky, influencery a tiktokery na projektech jako Fajn Nation nebo Fajn Next Generation. Při partnerstvích si vybíráme jak komunitní věci pro úzkou skupinu mladých intelektuálů, tak věci, které zaujmou širokou veřejnost, jako je například Survivor, tour Sofiána, apod. Když se objevila možnost zamířit do oblasti gamingu za fanoušky esports, tak jsme neváhali ani minutu. Věříme, že nám partnerství s Enterprise Esport pomůže oslovit novou komunitu fanoušků a těm stávajícím zase nabídneme obsah, do kterého se zatím žádné jiné české rádio úplně nepustilo.“

Jakub Faul, Project & Partnership Manager ENTERPRISE
„Spojení Enterprise a Fajn Rádia dává perfektní smysl díky velmi podobné cílové skupině a progresivnímu myšlení v rámci obou značek. Našim cílem je přiblížit Enterprise mainstreamovému publiku a ukázat, že se esport a potažmo celý gaming v Česku dynamicky rozvíjí a má co nabídnout."

Sleduj nás na sociálních sítích

odebírej náš newsletter

Ať ti neunikne žádná novinka ze světa e-sportu.
© Vytvořilo FV STUDIO